lördag 18 maj 2013

Händelserik Pingstafton!

Vaknade med inga planer alls, jo bara en faktiskt, att kolla in hockeyn.
 Ja, jag är ett galet fan av Sveriges Tre Kronor.  Jag hade tänkt mig en soft lördag, en väldigt lugn och lat dag. Men... Nu behövdes det städas och eftersom det ändå var lite mulet så körde jag igång Efter en dryg timma så var det klart. Fina broderade duken fick komma fram på köksön eftersom det var Pingstafton. 
En konstig känsla av missmod kom smygandes. Jag ville absolut inte jobba i trädgården. Det är lite konstigt eftersom jag vanligtvis älskar det. Man kan faktiskt behöva lite omväxling ibland.
En lång promenad med maken gjorde susen. Sedan tog vi oss till staden för lite inköp och lite fågelskådning. (Inte heller enligt planerna) En ny art på listan till både mig och maken. Citronärla. Att Kungsängsliljorna blommade vackert på Linnés stig och att solen börjat titta fram och det var över 20 grader gjorde ingen ting alls. Sushi till lunch från bästa Sushi of Sweden(min favoritlunch) blev pricken över i:et.
 
Nu kommer dagens andra höjdare Jag hittar en plånbok, full av pengar. Nej... jag tog inte ett öre, fast jag sååå väl hade behövt utan lämnade in den så klart. Hoppas bara att ägaren blev glad! Sedan den tredje höjdpunkten,
Tre kronor vann över Finnland och är i final. 


Lite Action ändå på en helt oplanerad Pingstafton, eller hur? 
 Hoppas ni haft en bra dag!
 

2 kommentarer:

 1. Jättefint inlägg Pia! Man måste gå emot missmodiga känslor för de medför inget positivt!! Och vilken vacker duk, gah... passar perfekt på bordet!

  Önskar dig en fin pingst!

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Att komma ut och röra på sig med en redig promenad och samtidigt se något nytt kan ibland vara den bästa medicinen mot det mesta! Skönt att ni fick en så härlig promenad.
  Agneta kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!