onsdag 6 mars 2013

Glad, frisk och sund!Glad blir man av ljuset som hänger kvar längre och längre på eftermiddagarna. Det spritter liksom i kroppen. Jag vill vara glad, det är så mycket roligare då. Jag försöker välja glada aktiviteter, glada vänner, roliga samtal, härliga skratt och ta vara på de små glädjeämnen som finns runt om en hela tiden.

Jag försöker hålla mig frisk genom att äta frukt och grönt. Lite tillskott av nyttiga oljor också det lär ju vara nyttigt. Jag håller igång motionen, som bara den just nu och det är verkligen skönt. Då känner man liksom att man blir friskare och piggare för varje dag som går.

Då är man ju på samma gång lite sund , fast jag försöker vara sund på andra sätt så att naturen gynnas. Att den är frisk, glad och sund också liksom. Ni vet källsortera, handla miljömärkt och krav-odlat. Jag gör så gott jag kan. Hoppas det hjälper lite i alla fall. Hur gör ni? 

3 kommentarer:

 1. Visst är det viktigt vad man stoppar i sig och utomhusvistelse, motion och dagsljus gör susen.
  Ungefär så tänker jag....men visst syndar jag ibland med både det ena och det andra....hmm....
  Lite lättare är det i alla fall att komma ut nu när det är längre och ljusare dagar och inte så halt :)
  Ha det gott vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder med härliga färger :) Och vad duktig och sund du är Pia, nyttig mat och motion, heja dig!!! Jag försöker också tänka till och har nu börjat tänka mer på motionen, men jag var soffpotatis läääääänge innan, urk...

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Jag försöker också att göra så gott jag kan. Både vad det gäller kost och motion och miljötänk.
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!