lördag 23 februari 2013

I skölpaddsfart.

Varför ska man hinna så mycket på just lördagar, frågar jag mig själv. Allt börjar så bra, ett roligt träningspass där man ger järnet lätt som en plätt, tiden går fort.  Men sen går det rysligt sakta och trögt. Kanske kan det bero på motivationen. Städning är inte så jättekul om jag ska vara ärlig. Jag gillar när det är klart och det skiner, blänker och luktar gott. Men vägen dit...STÖN!  
Jag tar en liten fikapaus det är jag värd.  Jag sitter och funderar lite...Sköldpaddor är faktiskt väldigt snabba i vattnet, där dom trivs, på land däremot så går det väldigt långsamt. Jag trivs inte med att städa alltså. Jag hinner kanske lite i morgon också, så svaret på min fråga är... Det ska man inte! 
I kväll ska jag bjuda på tiramisu. Jag har aldrig gjort en sådan dessert förut. Ska bli riktigt spännande. Det ska också bli spännande och höra kvällens bidrag på mellon.
Vad har ni för fart på lördagar? 

7 kommentarer:

 1. Jag hann med lite städning på förmiddagen. Nu är jag på väg mot födelsedagsfest i huvudstaden. Jag kommer förmodligen missa mellon men ska försöka se Therese Fredenwalls bidrag. Hon är syster till min gymnasiekompis och mycket duktig. Håller tummarna för henne.

  SvaraRadera
 2. Men du. Städning. Hur kul är det?!? Typ väldigt okul om du frågar mig. Håller med dig om att vägen dit är grymt trist. Det hade varit gott att bara kunna knäppa med fingrarna så var det klappat och klart liksom!

  Lycka till med tiramisun. Den blir säkert god! Vi är bortbjudna på mellomys - kanske får vi också tiramisu. Vem vet!

  Min fart har varit långsam idag. Härligt!

  Tamara

  SvaraRadera
 3. Åh Tiramisu som är så gott! Jo det är mycket som man vill göra på lördagar. Har varit och tittat på innebandy match, så kul! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Nej städning är verkligen inte kul. Min städning blev inte klar förrän idag :)
  Tack för din fina kommentar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Här är fullt upp på lördagar, med ridning. Ja, skjuts till och hämtning från stallet, alltså! Emellan hinner vi med en fika eller lite shopping någonstans ;) Idag har vi faktiskt varit med Wilma på valpkurs en stund.
  Städar gör vi på onsdagskvällar.
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Kikar in för att önska en riktigt fin helg :)
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 7. Ja du det kan man verkligen fråga sig. Man borde ju bara ta det lugnt! :)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!