torsdag 3 januari 2013

Fjärilsmatta!

Det är något med mig och mattor. Kanske det finns i blodet eller så är jag bara påverkad av pappa. Mattor har ju varit hans livsverk under många herrans år. I dag fick jag syn på en underbar matta av en slump. Jag gick igenom hans bilder i mobilen och skulle hjälpa till att lägga över dem i datorn när denna skönhet dök upp.
Jag chansar på att den är i ull och kanske inte så täta knutar men det spelar ingen roll. Jag vet inte hur stor den är eller var den är gjord, inte heller vart jag skulle placera den här hemma om den var min, kanske till den vita lilla soffan i gästrummet eller på biblioteket tillsammans med den vita gungstolen. Det enda jag vet är att han hade två kvar på lagret. Ska ta hem en och testa.. Jajamensan, ska bara måla klart först.
 
 
 
 
 
 
 

9 kommentarer:

 1. Vilken underbar matta Pia! Hade jag plats skulle jag också vilja ha en, den blev man lycklig av att se på!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt med annorlunda mattor och fjärilsmattan tycker jag är jättefin.
  Må så gott och tack för ett fint inlägg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var en ovanligt vacker matta och fjärilar är ju så fina motiv! Färgerna var underbara! Oh, du måste visa när du lagt på den!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Så vacker , själv har jag inga mattor alls , jo en om man räknar ett Koskinn . Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, den är alldeles underbart ljuvlig!!!!! Jag är inte mycket för mattor, men det kommer visst med åren, för jag har fler mattor nu än förr ;)
  Den där var verkligen fin! Du visar väl resultatet?!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Den kommer säkert att passa perfekt. Själv har jag inte en enda matta, men å andra sidan har jag nästan inga gardiner heller.....
  Ha en skön torsdagskväll
  kram
  AC

  SvaraRadera
 7. Underbar matta, det finns inget ställe den där inte skulle passa på. Helt unik. Har aldrig sett något liknande.

  SvaraRadera
 8. Fjärilar betyder en del för mej. När min pappa dött och jag dagen efter tog en kaffe på stan så landade en fjäril intill mej. Den flög runt och hela tiden landa vid mej. Satt länge så länge att folk runt reagerade. Pappa dog på fars dag ganska sent på året för fjärilar.

  SvaraRadera
 9. Jösses vad fin!! Skulle du hitta ngt ställe som säljer den så måste du lägga ut det!
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!