onsdag 5 december 2012

Alla bestick i lådan ...


 
Man hör ju en himla massa uttryck när någon tycker att allt inte står rätt till, tex. "Hissen går inte ända upp" eller "indianerna paddlar inte åt samma håll", eller "inte alla bestick  lådan". Jag har i alla fall alla mina bestick i lådan och de ligger faktiskt åt samma håll. Det betyder inte att jag på något vis är smart, nix!... men jag är lite petig med ordning. Jag sorterar även porslin efter färger i skåpen. Knäppt snarare än smart kanske, men sån är jag. Lite "tomtar på loftet" liksom..
 
 
Kanske andra har liknande små egenheter eller är jag helt "ute och cyklar"?
Ha en bra onsdag, själv brottas jag med snön. Är nästan "helt insnöad"


2 kommentarer:

  1. Nej, men självklart ska dom ligga åt samma håll! Lite ordning får man ha, men det fanns en tid när jag lade gemen på mitt kontor åt samma håll, inte så mycket för ordningen skull utan det skulle vara effektivt, jag skulle kunna prata i telefon och utan att titta efter ta ett gem och det kom åt rätt håll......lite samma med besticken! Men det är fint att se på också och det är viktigt! Oj vad jag skrev mycket om det här då!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Självklart ska besticken ligga åt samma håll och porslinet sorteras efter färg! Mina kryddburkar står i bokstavsordning, också! Snacka om tomtar på loftet ;-)

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!