torsdag 8 november 2012

SOVRUMSTEMA

Sovrum, ja namnet berättar ju vad syftet med rummet är. Här tillbringar man ca. 3000 timmar per år. Fast inte sover man väl bara där eller? Jag tycker att lite romantik passar bra i ett sovrum och så lugna harmoniska färger. Så här kan det se ut på kvällen i vårt sovrum. Vi har inte några elektroniska prylar härinne, ingen tv eller elektrisk väckarklocka. Det sägs inte vara bra alls,( elektromagnetisk strålning). I fönstret hänger en ljusslinga som ger ett behagligt och lagom sken om man inte vill ha det kolsvart och är rädd för levande ljus.
 
Så här ser det ut på dagen, vår gamla säng som från början var i furu. Den målades om för ett tag sedan , lika så byrån och sängborden. Nygamla beslag och lite skav av sandpapper som fick det att bli lagom chabby chick. Tonerna går i lila, grått och brunt. Den enda färgen som är lite stickande är de gröna ljuslyktorna som fångar upp kulören i panelgardinen och den ärtgröna väckarklockan.
Fast den ska ju väcka...
 
 
 
Loppade lamfötter med nya skärmar från IKEA
Uppdaterat: En mystisk stövel syns fast den inte gör det på utkastet, Den ska självklart inte vara i sängkammaren! Jag kan inte fåbort den???
En tänkvärd text på sänggaveln.


 
 
Specialsydda kuddar med fransk text från Maria Wiker
Fler sovrum kan man se på1 kommentar:

  1. Mysigt!

    Jätte fina kuddar!

    Hoppas du har en bra kväll

    /Johanna

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!