söndag 7 oktober 2012

The winner takes it all..En gång i tiden för så där en 35 år sedan så var jag i Italien, närmare bestämt Cortina och skulle givetvis åka skidor, utför. Det hade jag aldrig gjort utan trodde att det var hur enkelt som helst. Wow vilken chock att bara sätta sig på en knapplift. Jag ramlade så klart och stoppade upp allt.Skämmigt? Jaaaa det kan man lugnt säga.  Tyskarna svor och stönade. Jag förstog inte hur jag skulle klara en hel vecka i detta skidparadis. Nu kan man ju inte åka ända till Italien och sedan sitta och sura i baren utan jag tog tjuren vid hornen och anmälde mig till skidskola i barnbacken. Resten av dagarna hasade jag mig ner eller plogade jag mig ner för pisterna. På kvällarna så var det ju afterski och vi bowlade för att ha lite extra kul.
Då mina vänner så satte jag dem på plats. Joo det är sant jag lärde mig fort hur man skulle göra och jag gillade det jättemycket.  Min Pappa älskar att bowla säger han och det skulle vara sååå kul att spela mot honom en gång. Kanske jag ärvt hans talanger. Nu har det ju gått några år sedan den kvällen i Cortina men ... för ett tag sedan så skulle vi bowla ihop ett par gamla kollegor och jag. Observera att jag inte bowlat i mellan.. Jag vann! Klart att jag vann...

I helgen var det dax igen, bowlingkväll med bästa systern och våra respektive.
Vem vann tror ni?
The winner takes it all. Här ser ni  mig i min outfit för kvällen.
Nu kan man ju tycka att jag låter lite väl kaxig. Japp, jag är för en gångs skull lite väl kaxig.
Är ni bra på något?
Kan jag få be om lite kaxighet, tack.

4 kommentarer:

 1. Hallå där snygging! Kul att se en helbild av dig! Jättefin blus! Kul att du vann, klart du ska vara kaxig:) kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Kaxiga, snygga Pia! Klart att du vann, du är bäst! Roligt att få höra historien om Cortina, den har du inte berättat om förr, minsann ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så läcker du är "kaxmaja"...men visst är det skönt att få kaxa upp sig lite..
  Jag tycker själv att jag är en riktigt härlig, spontan, läcker, unik, värdefull m.m person...*fniss*
  Kram & vink.

  SvaraRadera
 4. Bowling är kul! Själv är jag idag stolt över att ha bytt däck på bilen. Och jag är nöjd att ha kokat musselsoppa som både kräsna lillebror och mamma som inte gillar musslor tyckte om.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!