onsdag 5 september 2012

Om att skicka efter!


 Såg  dessa manchesterbyxor i H&M:s katalog och klickade hem dem ögonaböj + en massa annat.
 (Min höstmoodboard ser ni här.) Jag gillar verkligen inte att shoppa i affärer och prova kläder, jag avskyr att stå i en trång provhytt och behöva ta beslut på kort tid. Därför skickar jag efter om det är någon som undrar. När jag öppnade påsen så såg byxorna så yttepyttesmå ut att jag inte ens provade dem. Besvikelsen rann över mig. Jag stoppade tillbaks dem för att skicka i retur.  De andra plaggen tog jag i rejält på storleken, vill inte ha tajta kläder som man inte kan
röra sig i.
XL är inte min storlek, nej min storlek är M eller kanske L men varför beställde jag då XL. Nu drunknade jag i topparna och klänningen i stället.Besviken igen. I dag så provade jag ändå byxorna, som passade alldeles utmärkt stl.40. Har väl en sned kroppsbild som man brukar säga.
 
Gör om gör rätt! Nu hoppas jag att det ska bli bra. För det var så fina kläder som nu är på väg tillbaks till Borås.4 kommentarer:

 1. Byxor skickar jag typ aldrig efter. Får aldrig rätt storlek då ;)
  Just H&M, tycker jag har knepiga strl. Ibland lagom, ibland alldeles för små i strl. Jag beställde en höstjacka, nyligen. Tog 38, som jag har på 4-5 andra jackor från H&M (andra märken brukar jag ha 36, t o m) men den var trång över rygg/ärmhål, så jag skickade tillbaka och hoppas att 40 passar... ;)
  Hoppas du också får rätt nu!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är knepigt att beställa, jag gör det till ungarna men nästan aldrig till mig själv. Men byxorna såg ju ut att sitta fint på dig, synd att det andra blev för stort. Men tur att man får returnera och byta!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland kan det vara svårt med storlekar när man skickar efter. Jag har fått skicka tillbaks många gånger och det är ju inte så kul.
  Trevlig helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 4. Tur du har det åt det hållet. Själv tror jag ofta tvärtom!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!