måndag 6 augusti 2012

Besviken!

1host3_617x270.jpg

Det var meningen att vi skulle åka upp till Jämtland några dagar för att njuta av naturen och hälsa på svägerskan och svågern. Nu krånglar skatteverket, (inga pengar i sikte) så det blir ingen resa, inte nu i alla fall. Jag brukar inte vilja åka norrut men nu kändes det helt Ok.Tännforsen

Jag längtade faktiskt lite till att få se Åreskutan igen. Vi hade tänkt gå korta dagsturer, fiska lite och umgås med trevliga människor. Svägerskan och svågern har köpt nytt hus, nyfiken som bara den är jag på att få se hur de har det så klart. Jag får svälja min besvikelsen och hålla ut, en annan resa är inplanerad i september. Bara det nu blir av eftersom maken väntar på operationstid, vi får se. Åre och Jämtland ligger väl kvar ett tag till kanske.

7 kommentarer:

 1. Men så trist, förstår att du är besviken! Det ligger väl kvar men har man sett fram emot något, så har man!
  Njut av poolen så länge, i alla fall!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Omkullkastade planer, ja, det är det här med p g a vädret. Det regnar stilla och ihållande och det skulle det inte alls göra idag, så nu sitter jag här och tänker om.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Tråkigt när det inte blir som man har tänkt!

  SvaraRadera
 4. Vi hade sommarstuga i Stalltjärnsstugan, bara nån mil efter Tännförsen. Det var/är mitt paradis på jorden. Trist det inte blev nån resa för er, men hoppas ni kommer iväg förr eller senare.
  Synd oxå att Björnstenen i Tännforsen inte finns kvar. Den va ju en raritet för fallet.

  Mvh. Janne

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt när man har planerat och längtar.

  Här börjar vi bli sugna på att boka in weekendresa till någon stad i Europa i höst men vi får se hur det blir. Vi har aldrig, trots våra 13 år tillsammans, varit iväg på någon weekendresa utomlands så vi tycker att det börjar bli dags för det. :)

  Kram, kram

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt för er! Hoppas septemberresan blir iaf. Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Hej!
  En resa som blir inställd, klart man blir riktigt besviken.
  Så trist, hoppas ni ändå får göra resan så småningom.
  Hoppas du får en fin dag.
  kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!