torsdag 23 augusti 2012

Ättiksgurka och choklad.

 Inlagd ättiksgurka är jättegott. Jag fick en burk av mammas goda, hon har i mer socker än jag så därför är de klart godare. Jag envisas med att vara lite nyttig i alla fall med gurkinläggningen. Sedan blev jag ertappad av tonåringen med att leta gott i kylen. Nu ska jag faktiskt berätta att jag inte åt utan ville bara visa honom att det fanns om han ville ha.
Det är dagens sanning!
Tänkte ha lite fredagsmys redan i kväll för i morgon blir det personalfest. Fredagsmys kan man väl ha två dagar i rad, eller hur? Ville inte missa något liksom. Så istället för choklad så blir det det här.
 
Ha en härlig Torsdagskväll!
 
3 kommentarer:

 1. Åh så gott med krabba! Har inte ätit på säkert 10 år fast jag bor på Västkusten - bedrövligt! Fredagsmys kan man visst ha flera kvällar i rad! Jag jobbar bara hemifrån imorgon och det känns lite som om helgen har börjat i och med det, så det kanske blir lite fredagsmys här också ikväll!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Jag har också fredagsmys ikväll. Camembert, digestive och lite rödvin. Men krabba hade inte varit fel. Ska hitta någon som uppskattar det mer än Tim gjorde. Han sa att det luktade sopor.

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte först när jag läste rubriken... Ättiksgurka och choklad, kan det vara gott ihop? :)

  Trevlig blogg!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!