onsdag 4 juli 2012

Marint och häftigt!


Jag är tillbaks i Sverige igen, jaaa jag vet jag är lite galen och rastlös men Danmark blev en aningens för dyrt för oss, pengarna tog liksom slut så det var bäst att återvända hem igen. En Tysklandsresa hade varit totalt omöjligt. Jag är ganska dålig på att göra en kalkyl /budget.

Vi styrde vår kosa mot Skanör-Falsterbo i hopp om att hitta en campingstuga.
 Fullbokat, besvikelsen var stor... Vi drar vidare längs den skånska sydkusten och provar i Trelleborg...Fullbokat... Shit, nästa anhalt är Ystad och även där är alla billiga stugor uppbokade utom en.. Den man får ha hundar i. Typiskt med en allergisk make. Vi är trötta och nära på att ge upp när vi får ett tips om
Ett relativt billigt och bra hotell som passar oss perfekt. Inte lika billigt som en campingstuga men vad gör man? Vi kan ju inte bo under bar himmel eller?


I hamnen hittar vi den här lilla roliga butiken som hade allt som har med båtar och sjöliv att göra. Vi fyndar en fiskenätsboll i glas och ett korkflöte. Kommer bli perfekt på sjöboden.

Nu ska vi dra ut på stan och käka en god middag i budgetprisklass.
Kram!
Glömde en sak.. Jag bara älskar Skåne och Österlen....
1 kommentar:

  1. haha jo jag känner igen det där med att inte kunna på pga allergi, så har vi det också. Danmark är dyrt jag trivdes inte helle där pga av det. Kram Nilla

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!