lördag 28 juli 2012

Att bara vara!

Det är nödvändigt och viktigt. Att bara få vara och inte göra någonting fast det är svårt. Svårt att låta bli dammtrasan, tvätten eller disken. Svårt att inte vara effektiv och produktiv.
 Men i dag har jag bara varit, bara flutit runt. Suttit i skuggan, sovit en stund på soffan, köpt färdigmat, pratat i telefonen bläddrat i inredningsmagasin och bara tagit det vääääldigt lugnt.
Så fantastiskt skönt! 
 Hade planer på att gå till folkets park i kväll men... nej det får allt vara det med, ska softa i soffan med lite tv, OS har ju börjat. 

6 kommentarer:

 1. Jag brukar varva "bara vara" med att pyssla och fixa ;) ha en fortsatt fin lördagkväll, vännen!
  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Bra där, Pia! Sånt behöver både kropp och knopp! Ha det gott i tv-soffan! PS Men nog finns det väl något bättre än OS? ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Inte alltid så enklet att "bara vara" så det är underbart när man bara kan kosten att bara vara! Ha det gott och fortsätt njuta! Pernilla

  SvaraRadera
 4. Inte alltid så enklet att "bara vara" så det är underbart när man bara kan kosten att bara vara! Ha det gott och fortsätt njuta! Pernilla

  SvaraRadera
 5. Såna dagar behöver man verkligen! Min kropp brukar "kräva" såna där dagar ibland, och man skall ju lyssna på kroppen eller hur!

  SvaraRadera
 6. Idag är det en sån dag i det här huset:)

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!