torsdag 24 maj 2012

Torsdag och pannkaka.

Pannkaka i värmen?
Ja varför inte, det går ganska fort att slänga ihop en fläskpannkaka och rysligt gott är det med hemkokt lingonsylt. Bacon stekes i pannan först. Sedan en helt vanlig pannkakssmet. Häll allt i smord långpanna.
Skjuts in i ugnen på 200 grader.

Jag brukar ha i en tsk. bakpulver i smeten så blir den extra luftig och god.

Tycker att det är gott med det rökta och salta i värmen.


4 kommentarer:

  1. Mmmm tjockpannkaka är gott - men jag föredrar utan fläskkött (som jag inte äter)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Så gott...tack för tipset om att tillsätta bakpulver!!!
    Nu ska du ha det så bra i värmen! Ta på dig solhatten och drick mycket vatten!
    Må gott!
    Kram och vink från mig.

    SvaraRadera
  3. Åååh, vad gott!
    Trevlig Pingst!

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!