Pannkaka i värmen?
Ja varför inte, det går ganska fort att slänga ihop en fläskpannkaka och rysligt gott är det med hemkokt lingonsylt. Bacon stekes i pannan först. Sedan en helt vanlig pannkakssmet. Häll allt i smord långpanna.
Skjuts in i ugnen på 200 grader.
Jag brukar ha i en tsk. bakpulver i smeten så blir den extra luftig och god.
Tycker att det är gott med det rökta och salta i värmen.
Mmmm tjockpannkaka är gott - men jag föredrar utan fläskkött (som jag inte äter)
SvaraRaderaHa de gott. Kram, Catarina
Så gott...tack för tipset om att tillsätta bakpulver!!!
SvaraRaderaNu ska du ha det så bra i värmen! Ta på dig solhatten och drick mycket vatten!
Må gott!
Kram och vink från mig.
Åååh, vad gott!
SvaraRaderaTrevlig Pingst!
Bra tips där! Kram Nilla
SvaraRadera