måndag 7 maj 2012

Naglar och handskar!

Livet som trädgårdsnörd och villaägare är lite tufft mot naglarna. Jag vet att man ska ha handskar, men jag är så dålig på det. Nu ska jag bli bättre för kolla in vilka korta traskantade naglar jag ligger inne med.

Jag gör så gott det går inte lätt med mitt yrke heller, ska leka i sandlådor, byta blöjor, skapa med lera och annat material. Sedan det stora intresset Trädgård! Suck, jag får skärpa mig rejält.

Så här fina naglar fixade jag till i höstas på kul, men det visade sig väldigt opraktiskt för just mig. Fast gud vad snyggt och kvinnligt. Kände mig verkligen fin så länge det varade.
Hur har ni det med manikyren?

6 kommentarer:

 1. Nä du, det är illa med det :( Som du säger: sand, blöjbyten, handtvätt, handsprit.... Tror f-n mina fötter är i bättre skick ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Här är en till med såriga nagelband, jord under fingrarna och kliande händer efter nässlor.. Kanske man skulle prova handskar i alla fall?! ;)
  Må så gott!
  Kram Evelina

  SvaraRadera
 3. Vet du, jag skulle vara själaglad om jag hade så vackra naglar som du!! Mina skulle jag aldrig i livet vilja visa... små, knöliga, misskötta, lite bitna också... Nej, var glad över dina du!

  Tisdagskram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Alltid korta naglar med genomskinligt lack på MEN vid den här tiden ser allt ut som skrutt. Precis som dina, fast mycket värre och trasiga nagelband och handskar har jag ute, men dom har jag alltid hål på så det läcker in......så är det bara!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Jag lyckas aldrig få någon längd på mina naglar, så jag kompenserar ned färg istället! ;) Svarta, blåa, gröna, rosa, allt som piggar upp! Då kvittar längden tycker jag allt...
  Håller med dig, vårt yrke gör det svårt för naglar att frodas. Jag målar dem med stärkande Nagellack en gång i veckan, så delar de sig inte lika lätt! :)
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. hej '
  har naglar som växer som ogräs men har dem alltid korta ungerar inte med barnen annars....
  ha det så himla gott
  kram
  sandra

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!