onsdag 30 maj 2012

Inte alls perfekt!

 Älskar ordning och reda men är långt ifrån perfekt! Jag hinner inte och jag orkar inte heller.
 I mitt lilla badrum eller toan så är det kaos, jag slänger mina kläder och smycken i en hög, jag dammar inte så ofta som jag borde, jag
orkar inte vara så präktig och duktig hela tiden. Nej...

jag låter det vara lite som det är, hänger handukarna som jag vill för hängarna är trasiga och jag låter det vara lite dammigt på hyllorna.

För det finns sååå mycket annat som man bara måste ta vara på.
Hur är ni, helt perfekta eller?7 kommentarer:

 1. Japp, jag är HELT perfekt, vet du väl!
  Kram

  SvaraRadera
 2. *hihi* här är en heeelt perfekt till!
  Nej du, visst gillar jag ordning, men allt som oftast koxar det ihop sig, man fattar inte vart allt kommer ifrån, men visst kommer det en del ifrån mig också...inte alltid man orkar lägga tillbaka saker där de hör hemma direkt. Sen får jag städryck och allt är "perfekt" - nån dag kanske...=)

  SvaraRadera
 3. Vid dåligt väder kan det bli en uppryckning och då kan jag lyfta på varenda sten! Men annars blir det mycket lite städning i detta vårt röda hus. Fast ordning, det gillar jag och det är ingen belastning för mej utan jag bara är sån:)
  Men allra bäst är jag på att njuta av mitt vanliga enkla lilla vardagsliv...

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Tyvärr, vill jag nog gärna ha det perfekt... ;) Nä... det lät inte så bra ;) Jag gillar ordning! Massor! Lite pedant faktiskt... tyvärr... Fast jag jobbar på det... att slappna av och låta det vara rörigt ;) Men hellre att det är lite oordning än direkt skitigt i alla fall!;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. hihi snygga bilder till ett annat budskap. inte perfekt här heller, hinner inte, prioriterar ned det! Men jag mår bra när jag har det, helt klart! kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Haha,härlig inställning du har;) tyvärr så är jag nog mer åt det "perfekta" hållet. Så dumt det där lät! Men jag gillar att städa,och hålla ordning;) kul att läsa din blogg,så jag lägger mig som följare. Härlig kommentar om ditt Kitty hårspänne;)... Kram/Anne

  SvaraRadera
 7. Så skönt att läsa det du skriver för det är precis så här också. Vem vill vara inne och städa och greja när det är fint ute......Det finns så mycket trevligare saker att sysselsätta sig med nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!