lördag 7 april 2012

Härlig påskaftonsmený.


Påskafton på Ryttarängen.

Meny!

To start with.
SOS (sill och snaps) 
Skagenröra med romfyllda ägg och inlagd strömming.
Main course.
Lammstek alá rosmarin/honung & vitlöks-citron, serverat med krämig fransk potatisgratäng
och secret rödvinsås.
Dessert.
Caribian fruitsallad med vaniljglass.

Att fira påsken med sina nära och kära känns extra lyxigt. I kväll samlades min kära mor och far och två av våra söner.
 I morgon ska resten av min familj och övrig släkt ses och fortsätta festa och njuta av varandras närvaro och tillvaro.
 





3 kommentarer:

  1. Mmmm, låter alldeles förträffligt gott.
    Ha de gott. Catarina

    SvaraRadera
  2. Läckert! Här är jag fortfarande mätt efter långfredagens superba påskbord! Nu njuter vi i små portioner igen:) Även godiset är s l u t!

    Hoppas du får en fin fortsättning på påsken
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!