fredag 20 maj 2016

Slowmotion time.

Något piggare idag, har tagit mig igenom dagen i slowmotion känns det som. Ungefär som en sölig mätarlarv. Varvar kaffe med Alvedon och många pauser. Jag är annars ganska så ivrig och rapp i allt jag gör men, inte idag. 

Fast jag känner en viss positivitet med att just ta det lugnt. Att inte hasta, inte ivra mig eller snabba på. Om det nu tar dubbelt så lång tid att bädda sängen så.. ja vad spelar det för roll. Jag hinner. Något jag verkligen behöver öva på även i friska lägen. 

Fredagskväll och kanske man skulle göra sig till lite, fixa något lite extra gott till middag. Jag tog fram resterna av en kyckling. Hackade lite rödlök som jag fräste med ett halvt hackat äpple. Öste på lite curry och chiliflakes. Köpte en färdig smördeg och så blev det en curry/kycklingpaj med sallad. 

Inget hets, inget krångel bara jättelätt och jättegott. I morgon vill jag må bättre, ska på kalas nämligen. Det ska bli trevligt och kanske jag ökar takten liiite grann.

Vi får väl se hur det blir med det.

2 kommentarer:

 1. Vilken smaskig paj! Och det är ju perfekt att göra det så enkelt som möjligt. Trist att du känner dig hängig, hoppas du känner dig bättre idag och kommer iväg på kalaset :) Krya!

  Trevlig helg!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 2. Pajen verkar otroligt god! Och den kom du på, bara så där...! Gissar att den var jättegod!
  Ja, man borde ta det lite lugnare, det går bra det också! Hoppas du känner dig bättre nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!