torsdag 27 november 2014

Snögubbar, tomteluvor och adventspyssel.

Nu går det undan kan man säga. Det händer en massa saker hela tiden, det var ju måndag nyss eller hur? I dag kom adventsbilagan ut i brevlådorna runt om i Uppsala,  den där vi är med och julpysslar i på jobbet. Känns riktigt kul att läsa och se. Här kan ni läsa om ni vill. Visst är jag väl fin i tomteluvan? 
 
 Har suttit hos frissan idag också, ganska så länge och vet ni vad?? Jag blev lite besviken faktiskt. Trist va? Sen blev jag lite besviken igen för mitt lilla röda nattlinne verkar vara spårlöst borta i postgången. Hade ju hoppats att det skulle dyka upp så här i sista sekunden. Nåja det ordnar sig väl, no big deal.... Det som är värst är att jag fryser, nyser och känner mig inte ett dugg pigg.  
 
Jag drog trots det igång med lite adventspyssel här hemma. Snögubben från Madeira kom på plats, guldiga ljusmanschetter på hästsko-staken och så upp med ny-gamla gardiner i vardagsrummet.  Jaaa det börjar kännas nu, kännas att det faktiskt börjar närma sig.
 
 I morgon ska jag granrisklä en bock som Pappa snickrat åt mig. Sen packar jag väskan och hoppas att helgen ska bli toppen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Ja det går himlens fort nu men du är JÄTTEFIN i din tomteluva och det är bara att ta ett djupt andetag och ta en dag i sänder, det blir jul ändå, jag lovar!
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Ja tiden går fort. Jag plockade upp jullådan från förrådet idag men tyckte inte att jag fick pynta riktigt än. Synd att du blev besviken hos frissan. Jag har inte varit hos en riktig frisör på många år nu för jag tycker inte alls om det. Hoppas du får en fin adventshelg!

  SvaraRadera
 3. Ohh iväg på mysigheter. Härligt!
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Inte bli förkyld nu, du får ta och kurera dig ordentligt! Hoppas det går över. Vilket jättefint reportage och så mysigt ni har det på ditt arbete! Ser helt underbart ut och du passar verkligen i din fina luva!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Men åh vad kul med reportage! Du är jättefin i din lilla luva!

  Trist att bli besviken när man går till frissan. Som tur är växer det ju ut så förhoppningsvis blir du jättenöjd nästa gång!
  Kram Malin och ha en mysig advent!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!