måndag 15 september 2014

Blomster och jobb.

Då var man"back in buisness" som det heter. En vecka med feber och så en helg i partyts tecken tar på krafterna kan jag lova.  Valvaka på det.. hualigen, man är bra sliten i dag... fast jag borde ju vara utvilad och harmonisk.  Känner nämligen en stor arbetspress just nu, det hopar sig, det tär och jag känner mig jättestressad. Nejdå det är ingen som pressar mig, bara jag själv och det är just det som är den stora faran.


 All min kunskap om hur man ska göra i sådana situationer känns som bortblåst. Jag ska ändå försöka njuta av en bukett blommor på köksön, strunta i att jobba i kväll fast jag gärna vill få vissa saker klart. Kanske att blogga om det kan hjälpa en smula. I morgon känns det nog bättre igen.

2 kommentarer:

 1. Mmm, det är svårt nlär stressen kryper in under skinnet och inte vill släppa greppet, Men det bästa nrukar vara att just omge sig med de och det man tycker om. Som vackra blommor från trädgården.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Det är helt klart svårt att dra i bromsen när man borde göra det. Jag blir så där överivrig när det är mycket på gång så då går jag på alla cylindrar! Inte bra.
  Hoppas du luktat på blommorna ikväll och läst bloggar och så där och så vaknar du och är utvilad i morgon!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!