onsdag 6 augusti 2014

Loppat band.

Visst är det skönt när man åkt iväg med saker till återvinningsstationen? Det känns rent och färdigt liksom. Plats för nya saker...Fniss! Vi stannade till på en nyöppnad loppis på vägen hem. Mycket fint fanns det där tex. en bowlingkägla. Tyvärr för dyr för mig. Men jag hittade den här lilla rullen.
 
Gillar själva designen och texten på den. Gulligt och annorlunda band också.
 
Priset är det inget fel på heller. Vad jag ska ha det till? Ja det vet man ju aldrig. Kommer säkert till användning på ett eller annat vis. Fast jag undrar en hel del hur den hamnat här ute på vischan i Sverige i en gammal lada.
The Woolworth Building, New York City, c. 1913

6 kommentarer:

 1. hmm försvann min kommentar?

  SvaraRadera
 2. åååååå...ja tydligen...då får jag skriva en ny då....

  SvaraRadera
 3. hej hej..;)
  nämen nu har jag glömt vad jag skrev...

  SvaraRadera
 4. Jo just...
  jag fnissade ju åt att fler än jag köper sånt som liksom kan vara bra att ha...även fast man inte vet prixis vad man ska ha det till..;) huxflux kommer du på vad du ska ha det till..;)
  Å så var det verkligen ett coolt museum ni var på å sjömärket. sååå snyggt det blev och så fint med livbojen till. Å byrån...wooow...vad duktig du är! Jag bara går runt å tänker att jag ska måla en massa...
  kraaaam katarina

  SvaraRadera
 5. Åh, bowlingkäglan blev jag nyfiken på! Har sett att det finns nya i gammal stil (eller om det är gamla, vet ej?) att köpa i inredningsbutik. Där kostar den ca 250, vad tog de för den gamla? Vill gärna ha en i mitt uterum!
  Bandet är jättesött och du kan säkert använda det när du syr något! Ja, hur har bandet hamnat där på vischan? Låt fantasin flöda :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!