fredag 6 juni 2014

Min nationaldag.

Gårdagen var lite annorlunda kan man säga. Vi hade vårkonsert på jobbet och självklart är man lite extra nervös när det ska uppträdas och så. Allt gick vägen tror jag,  eftersom jag avlägsnade mig mitt i föreställningen för att hämta hem en nyopererad make.
 
Det var "Firmafest" på kvällen men jag valde att stanna hemma och se om min lilla man. Fast visst hade det varit roligt att festa lite med nya kollegorna. Iklädd klänning och halsband, ja ja vad är väl en bal på slottet??? Ibland så får man göra avkall.
 
Summan av detta blev att jag åtminstone vaknade utsövd och pigg redan kl. 06.30 och skuttade gladeligen ut i min trädgård.
 
 
Pumpan på plats i den gamla silltunnan.
 
Bara vanligt vatten...
 
 
Planterade plantor, städade växthus, krattade och rensade samt var lite kreativ igen.  Älskar att skapa. Berättar mer i morgon hur  vad och varför. 
 
 
Maken vaknade han med( vilken himla tur va? ) som en ny människa. Tänk vad skönt att det hjälpte med operationen. Nu känns livet lättare igen.
 
Fikapauser hade vi så klart och en grillmiddag fast den förstördes lite av alla dessa flugor. Nu blir det en Frozen Margarita med jordgubbar. Kraaam på er alla!
 
 

3 kommentarer:

 1. Gud vad skönt att maken mår bra, det är det viktigaste av allt. så fina halsband du har och det ser så mysigt ut där i ditt växthus. Skål o mys nu! :) Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så fin din klänning ser ut och så härligt med kreativitet. Och så skönt att din man mår bra efter operationen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det var minsann en nationaldag med omväxling det ;-)
  Härlig färg på din sommarklänning.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!