söndag 11 maj 2014

Fritt fall på en söndagskväll.


Kan man säga så när orken bara tar slut och varenda steg känns som om att bestiga Mont Everest, ja inte för att jag vet hur det känns, men ändå, man kan ju ana.
Helgen blev intensiv och lilla mamma hamnade på sjukhus. Inte alls bra diagnos, hoppas bara att det vänder så hon slipper operation.  Med huset fullt så blir det en del att ta hand om när alla åkt. Lite tvätt, en hel del städning och så det vanliga utöver.


Vi var på husvisning också, mitt fina hus som jag tittat på så länge. Nu fattar jag hur mycket jobb det skulle krävas för att få det fint. Jag blev trött bara av att tänka... Hujeda mig, man är ju inte 25 längre. Hoppas bara någon annan lägger sin själ där så det blir så där fint som jag tänkt.
Nu halvligger jag på sittbänken i uterumet, maken eldar högar och jag somnar nog snart. Tänkte ju kolla in hockeyn också. Vi får se, hoppas bara att jag inte ska bli sjuk igen, att det bara är vanlig hederlig trötthet. Hoppas er helg varit bra.

5 kommentarer:

 1. Ligg du kvar på bänken och vila, Pia! Hoppas du är piggare imorgon!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt blir bra med din mamma. Strunta i alla måsten och vila dig istället, det brukar inte vara någon som tar dom ifrån en ändå.
  Ta hand om dig !

  Kram från en annan Pia :)

  SvaraRadera
 3. Krya på till din mamma! Och du ligger kvar där du ligger, och tar det bara lugnt! Man blir riktigt trött när det hände jobbiga saker, så det behöver inte betyda att du håller på att bli sjuk ;) :)
  Jag är också rätt slut, har precis kommit in från regnet och planteringen av växter ;)
  Kram på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Men oj, det låter inget vidare. Du får pigga på dig och hoppas att din mor snart bli bättre.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Du behöver nog lite välbehövlig vila, så blir du nog piggare igen.
  Må så gott och ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!