onsdag 20 november 2013

Liten lördag eller vanlig Onsdag.

Mitt i en vecka, mitt i livet och mitt i ett litet pillimariskt tänk. Jag måste ta ett beslut och jag ska kanske göra några ledsna och besvikna. Det känns inte så bra, men ibland så måste man tänka på sig själv, eller hur?
 
Nu tänker jag på att göra mitt i veckan-onsdagen lite trevligare med lite glögg och en pepparkaka toppad med ädelost-päron. Tänk vad dom hittar på! Nya smaker hela tiden.
 
Men visst är det bra med lite nytt, lite fräscht och lite annat än det gamla vanliga? Jag funderar på hur jag ska göra medans jag njuter av Lillördagen.
2 kommentarer:

 1. Ibland måste man ta sig en funderare, och göra vissa val, så är det bara...Usch ibland är inte livet så lätt, men det kanske inte är meningen heller...
  Ser att du redan har köpt hyacinter - härligt och jag längtar, men har bestämt att jag åtminstone skall vänta till nästa vecka...eller åtminstone till helgen =)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Glögg mitt i veckan är inga fel, känslan av att tjuvstarta helgen lite.
  Ibland måste man göra andra besvikna genom att tänka på sig själv, dock är jag väldigt dålig på det, vilket kan göra mig själv djupt besviken på andra, och det är ju helt fel.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!