lördag 5 januari 2013

Rutgers nya lya...


Inte roligt alls att öppna detta städskåp, nix...  man drar sig in i det längsta för att fixa till det. Stackars min lilla dammsugare Rutger, han kan inte ha haft det skoj där inne. Förlåt!

Ser ni att handtagen är på plats och att katastrofen är ett minne blott?
Jag inhandlade en rulle självhäftande plast. Djuriskt ska det vara i städnästet. Kan ju ev. locka fram lite renlighetsritualer.

 
En gammal kräfthink, en godislåda och en loppad plåtburk kläddes i zebrakostym. Jag ska väl inte påstå att det var lekande lätt men det gick rätt så bra ändå. Ett måttband, en sax och tungan rätt i munnen...sen så!
De små lådorna i skåpet fick likadana kostymer. En rejäl utrensning på gamla halvtomma flaskor och annat skräp åkte i soporna. Nu hittar man ju det man ska ha igen.  Måste nog montera en liten lampa där inne för det är verkligen ett mörkt ställe.(därav usel bildkvalite)
 
Det går fortfarande inte att hämta bilder dessa är upplagda på picasa webbalbum därifrån fungerar det att överföra.
 
 
2 kommentarer:

 1. Du är för rolig, du! Djuriskt... ;)
  Ser att Rutger numera stolt kan sträcka på slangen lite bättre! Så bra att han får plats!
  Jag hade inga problem med bilderna, men hade så förra året och fick också lägga i picasa, vilket jag inte förstod att/hur jag gjorde? Numera har jag uppgraderat bildutrymme och betalar ca 15-20:- /mån sedan i somras. Då har jag inga problem längre. Tidigare kunde jag aldrig lägga något i sidomenyn.
  Ha en fin lördag!
  ser fram emot att ses på måndag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Så fint! Tänk vad lite mönster kan göra! Behöver fixa ett litet städskåp själv för vi har inget. Grejer lite här och lite där. Ingen hit. Tack för inspirationen!
  Ha en underbar dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!