tisdag 8 januari 2013

Om att ha rumpan där bak...


Hur man än gör så är det ändå aldrig riktigt bra. Eller hur man än vänder sig så har man rumpan där bak...Talesätt som syftar på att det alltid finns missnöje eller tvivel. Det är som det är liksom...Fast man med varmt hjärta försöker så gott det går så skiter det sig i alla fall. Trist tycker jag. Nu har jag ju varit med ett tag så jag överlever säkert den här gången också. Fast självklart så tar det på krafterna, i ärlighetens namn. Ingenting passar alla och allting passar inte en del. Visst är det så! 

Men mitt hjärta är fortfarande varmt så jag ska ha överseende även denna gång. Det finns ett annat talesätt. 
En knuten näve kan varken ge eller ta...

5 kommentarer:

 1. Hej vännen! Ibland blir det bara fel, hur väl man än vill och försöker göra... Det bästa är väl att bra ruska på sig och gå vidare, plocka fram i tankarna det som är viktigt, på riktigt. Bra talesätt om den knutna näven, men det tar en himla (livs)tid att lära sig det...
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Du överlever, Pia! Strunt i andra and let´s talk tomorrow!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch, det där lät trist :( Ditt talesätt med näven har jag aldrig hört tidigare, men ack så bra (den ska jag komma ihåg när det känns tufft)
  Hoppas att det löser sig och du landar på fötterna. Ha de gott. Styrkekramen, Cat

  SvaraRadera
 4. Vad har nu hänt?? :(
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Får mej att tänka på att: I natt lägger jag ut nyckeln i brevlådan för att min dotter som jobbar till 3 i natt ska kunna hämta den..eftersom hon inte kunde komma hem i natt till sej....men vad händer imorse är inte dottern här och nyckeln är borta...!!! så nu undrar man har hon hämtat den av någon anledning och ändå åkt hem eller är det någon som lagt beslag på nyckeln till mitt hem utan för mej mellan 23-07....man vill gott men det sket sej..

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!