lördag 29 december 2012

Rensning!


Sitter på kontoret och ser med förfärade ögon på röran och oredan. Jag som lovade att aldrig mer ha det så här..suck! Minns hur jag rensade, sorterade satte in papper i snygga pärmar (jag var så nöjd) 
 och nu..
en salig blandning av allt igen. Ska ägna denna lördag till lite rensning och uppfräschning.


 Ska köpa mig en inredningstidning som belöning när jag är klar..eller kanske först så att jag blir inspirerad. Hmmm.. då kanske jag fastnar i soffan. Börjar med att surfa runt och hitta lite ideér hos er.

5 kommentarer:

 1. Lite rensning då och då behövs! Förstår inte hur allt kan gro igen så snabbt... Men det är skönt efteråt o då kan man gärna unna sig en tidning!
  Önskar dig ett gott slut o gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Så fint med all rotting i arbetsrummet! Gillar!
  Ljuslyktan är från BauHaus. 30:- Alldeles lagom! :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Ha ha, i mitt arbetsrum är det total kaos just nu, får bana mig väg fram till datorn genom alla högar. Inte bättre av att mannen lagt in delar av ett hemmagym här i väntan på golvläggarn ute i förrådet. Men sen ska det bli fint här, sen...
  Kram susanne

  SvaraRadera
 4. Det blir lätt en sådan där röra med jämna mellanrum ;) Hur har det gått med rensningen då? Hittade du inspirationen som du behövde? Själv hade jag nog hittat inspiration till ungefär allt annant roligt utom att städa om jag satt mig med ett inredningsmagasin:) Ja sån är jag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ja..ibland skulle man behöva rensa i huvudet också..:)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!