söndag 21 oktober 2012

SÖNDAGSBILDEN - RÖRIGT


Söndagar är inte min melodi, jag har aldrig riktigt gillat söndagar. Då är helgen över liksom, jaaa jag vet att jag har en hel dag framför mig men det känns ändå lite småjobbigt. Det är inte så att jag vantrivs på jobbet, tvärtom jag stortrivs men det hjälper inte. Just nu känns det lite rörigt i livet ingen ordning kan man ju uttrycka det också.
Tycker att dagens bild visar precis hur det känns.

När jag ser den här bilden av min köksö så ser jag många vackra saker men ingen harmoni alls, ingen planering utan bara ditställt för att jag gillar just
nu och här.
Lite snett och vint, lite rött lite blått lite gult och väldigt trångt. 
En ny vän i mitt liv undrade vad jag har för framtidsplaner/drömmar och jag har tänkt ett tag men kommer inte på något alls att svara henne.
Kanske jag har fastnat lite och att det är dax att rensa upp lite i röran. När jag gjort det så kanske jag kan komma vidare och planera /drömma om framtiden. Det blev ett lite dystert inlägg idag men livet är ju inte bara en dans på rosor. I morgon är det måndag och en ny vecka då känns det säkert bättre.
Fler söndagbilder på fabriken finns att beskåda.


5 kommentarer:

 1. Livet går lite upp o ned! I morgon blir det säkert en bättre dag. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Rörigt har vi nog alla lite till mans. Roligt att bjuda på lite röra ibland. Då känner vi oss liksom hemma.
  Ha nu en fin söndag innan det blir måndag.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 3. Kära Pia, så rörigt tycker jag inte de ser ut att vara på ditt bord. Jag kan allt "få ihop" det till en skön blandning! Alla dagar är olika, upp och ner och upp och ner....har man "tur" kan de vara balans....men inte alltid!
  Önskar dig nu en bra Dag!
  Var rädd om dig unika och värdefulla Pia.
  Kram & vink från mig.

  SvaraRadera
 4. Det är ok att känna så, mänskligt!
  Jag önskar dig en go vecka!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Söndagar är både och tycker jag, mysiga på sitt sätt, men visst kan man tänka på att helgen snart är över! Tack för din fina kommentar!

  Kram Emma

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!