I dag har jag kokat krusbärsmarmelad. Jättegott och superenkelt. I bland tycker jag att det är så himelskt gott med rostat bröd, marmelad och ost. Om man då gjort marmeladen själv så smakar det extra gott.
Jag har kryddat min marmelad lite extra med ingefära.
Annars är det bara krusbär och socker i.
Recept:1,5 l noppade krusbär mixas och kokas med 8,5 -9 dl socker i ca. 45 minuter. Sedan tillsatte jag 1 tsk malen ingefära. Klart!
Det låter ju himmelskt gott! Inget är så gott som hemlagar, när det kommer till sylt och marmelad och saft!
SvaraRaderaDuktig du är!
Kram
Här hör rostmackor, helgen till ;)
SvaraRaderaDock ingen marmelad... och OM, så tyvärr inte hemgjord....
Kram /Maria
Förstår att den smakar extra mumsigt när du gjort den själv.
SvaraRaderaHoppas din helg är fin
Kram
AC
Mmmmm, krusbärsmarmelad var länge sedan, ångrar ibland att grävskopan fick ta våra krusbärsbuskar :p
SvaraRaderaHa de gott. Kram, Catarina
Det ser gott ut och det låter gott med rostad macka, ost och marmelad.
SvaraRaderaKram Agneta