lördag 11 augusti 2012

På frukostmackan!

  I dag har jag kokat krusbärsmarmelad. Jättegott och superenkelt. I bland tycker jag att det är så himelskt gott med rostat bröd, marmelad och ost. Om man då gjort marmeladen själv så smakar det extra gott.
Jag har kryddat min marmelad lite extra med ingefära.
Annars är det bara krusbär och socker i. 
 Recept:1,5 l noppade krusbär mixas och kokas med 8,5 -9 dl socker i ca. 45 minuter. Sedan tillsatte jag 1 tsk malen ingefära. Klart!




5 kommentarer:

  1. Det låter ju himmelskt gott! Inget är så gott som hemlagar, när det kommer till sylt och marmelad och saft!
    Duktig du är!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Här hör rostmackor, helgen till ;)
    Dock ingen marmelad... och OM, så tyvärr inte hemgjord....
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  3. Förstår att den smakar extra mumsigt när du gjort den själv.
    Hoppas din helg är fin
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  4. Mmmmm, krusbärsmarmelad var länge sedan, ångrar ibland att grävskopan fick ta våra krusbärsbuskar :p
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  5. Det ser gott ut och det låter gott med rostad macka, ost och marmelad.

    Kram Agneta

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!