torsdag 23 februari 2012

Rädda rosorna!


När man får en bukett med röda rosor så vill man gärna att de varar för evigt. De gör de ju aldrig, men om de redan efter en dag börjar nicka så krävs en livräddning. Jag klippte av dem och satte ner de som såg mest levande ut i små vaser eller snapsflaskor.
Nu kan jag njuta ett tag till.


 På tal om att njuta...
Detta, mina vänner är min frukost och det smakar så gott och är proppfulla av nyttiga vitaminer, antioxidanter och kärlek.

Hoppas ni njuter av något idag.

Kram!





5 kommentarer:

  1. Hej Pia ett annat tips som du kan göra är att hänga dom på tork upp och ner när dom börjar nicka,så får du behålla dom länge,länge.
    Ha en bra dag med kanske princesstårta.
    Lena

    SvaraRadera
  2. Rosorna blev lika fina så! Härligt då kan man njuta lite till och den där frukosten ser helt magiskt god ut!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset, så fina rosorna blev i de gamla flaskorna! De har ju en tendens att nicka allt för fort tyvärr...
    Sån frukost får jag nog börja med, behöver en vitaminkick nu...

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. fint med rosorna:)
    det ser riktigt gott ut...
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  5. Rosor är vackert o tänk på så många olika sätt man kan ha dessa vackra blommor.

    Nu undrar jag om din frukost är likadana bär som jag köote för ett tag sedab, det var guiji-bär, björnbär o lite av varje;)

    Det gick inte hem hos mig, jag tyckte faktiskt att det var lite beskt;)) men säkert supernyttigt;)

    Kramizzzzz

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!